Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejki do logowania 20000 ++

FlyForFun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, właśnie wbijam sobie na lola z nadzieją ogarnięcia jakiegoś rankedzika po robocie a tu kolejka do logowania 20000 osób i pisze mi że 30 min musze czekać wtf ? stalo się coś ?> wywaliło im serwery ? co sie dzieje ? nigdzie nie ma żadnego info :/

16k7y4p.png

Opublikowano

W grze jest informacja o tym, że kolejki rankingowe są wyłączone oraz mogą wystąpić kolejki. Są problemy z serwerami oraz pracują nad tym.

T3N0cnlTd2lydXNfX19ldW5lX19fMjI1X19fU1BFU19fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Cóz ja czekam juz 40 min wiec k***a nie jestem zadowolony, a riot w c***a se leci!

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Cóz ja czekam juz 40 min wiec k***a nie jestem zadowolony, a riot w c***a se leci!

Nie leci w nic tylko coś musiało się stać skoro jest taka kolejka. Serwery Riot'a jak każde inne, też mogą się zepsuć. A może oni robili coś planowanego? Ważne, że mam 35 minut czekania :D Pewnie przez te 35 minut kolejka minie.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Nie polecam teraz grać. Za wygraną daje punkty /2

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Trzy miesiące nie było problemów z logowaniem, nikt nie napisał "dobra robota riot!". Kilka godzin coś nie działa i już "j**** riot" xD

Opublikowano

Trzy miesiące nie było problemów z logowaniem, nikt nie napisał "dobra robota riot!". Kilka godzin coś nie działa i już "j**** riot" xD

Zarabiają miliard dolarów rocznie, dosyć oczywiste, że oczekujemy czegoś więcej i szybszego reagowania na niektóre rzeczy i mamy prawo sobie ponarzekać na to, 3 miesiące to bardzo krótko przy tak zarabiającej grze

6LbMtBd.jpg

Opublikowano

@kubanek_kuba rankedy były na jakiś czas wyłączone a po włączeniu od razu zagrałem mecz akurat przegrałem ale patrze w lobby na koniec 0 lp straciłem.O co chodzi,okazało się że podczas ranka akurat je wyłączyli. Btw stąd też pewnie wywalało moich teammateów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...